Întrebări și raportări de erori despre Splayo
Te rugăm să ne scrii la adresa de e-mail de mai jos. Răspunsul poate dura câteva zile. Poți scrie în engleză sau în japoneză.
Când raportezi o eroare, te rugăm să incluzi modelul dispozitivului, versiunea iOS, versiunea aplicației (afișată în partea de jos a ecranului de setări) și ce s-a întâmplat.
Cum îmi anulez abonamentul?
Pe iPhone, deschide Configurări, atinge numele tău, apoi Abonamente. Ștergerea aplicației nu anulează abonamentul.
Premium a dispărut după ce am schimbat dispozitivul.
Atinge „Restaurează achizițiile” pe ecranul de setări al aplicației. Trebuie să fii conectat cu același Apple ID pe care l-ai folosit la cumpărare.
Îmi pot muta fotografiile pe un dispozitiv nou?
Fotografiile și unghiurile sunt stocate doar pe dispozitivul tău. Înainte de a schimba dispozitivul, salvează în biblioteca de fotografii imaginile pe care vrei să le păstrezi.
Unghiul se schimbă în funcție de cum fac fotografia.
Așază telefonul de fiecare dată la aceeași înălțime și distanță și aliniază-ți poziția după suprapunerea estompată a fotografiei anterioare. Poți, de asemenea, să tragi cele trei puncte pentru a le ajusta.